Jongenskleding in Amsterdam

Ik kan ontzettend van een heerlijke zomerse dag in Amsterdam genieten waar dat aan licht dat weet ik niet want ik kom zelf van het zuiden maar Amsterdam heeft voor mij altijd een speciale plek in mijn hart gehad. Samen met mijn zoon heb ik dus weer een fijne dag in onze hoofdstad doorgebracht. Leuk dingen gaan kijken en kopen even wat uitrusten en eten bij het Amstel-Fiets-Point en dan maar weer terug de stad in om de trein te pakken en weer naar huis te gaan. Gedurende onze fietstocht door Amsterdam gingen we natuurlijk ook even langs de winkels om de nieuwste modetrends te bekijken. Mijn zoontje loopt altijd het liefst met de laatste mode mee dus dat is een must wanneer we in Amsterdam zijn.

Na het een en ander bekeken te hebben en weer op de hoogte te zijn gebracht van de laatste nieuwtjes en trendy looks voor jong en oud moesten we nog even iets lekkers gaan kopen voor op de terugweg en stapte we samen weer tevreden op de trein. Eenmaal thuis ging mijn zoon op de computer opzoek naar jongenskleding om te kijken of dat er op het internet hetzelfde te koop was als wat we in Amsterdam in de winkels hadden gezien. Ja hoor hij kon het allemaal vinden en zelfs nog wel goedkoper dan in de winkels. We hebben samen wat leuke dingen uitgezocht ook al ben ik eigenlijk helemaal geen expert in jongenskleding en laat ik dat soort dingen liever aan zijn vader over heb ik toch een paar stoere jeans en een paar trendy shirts met gave prints voor hem gekocht. Alles bij elkaar was onze dag compleet en hebben we samen met volle teugen genoten van alles wat we gedaan hebben die dag. Dat is naar mijn gevoel dan ook echt van je kind genieten. Helemaal top!