Amstelfietspoint en detox plus

Wanneer ik er een weekendje tussenuit ga op de fiets dan is dat meestal in Amsterdam. Heerlijk om in zo´n mooie stad op de fiets rond te toeren en ik kijk dan ook niet zo nauw op wat ik op die dagen eet of drink en probeer dan ook van alles. Het vervelende hiervan is dat ik natuurlijk een paar pondjes aankom en ook wel eens ooit hoofdpijn heb omdat ik dan allerlei lekkernijen door elkaar heb gegeten. Wanneer ik dan weer thuis ben doe ik meestal een detox-kuur om mijn lichaam te ontgiften en tevens de aangekomen pondjes weer weg te werken. Met Detox plus is dat heel gemakkelijk omdat je met deze kuur in een mum van tijd al die rommel weer uit je lichaam verwijdert en je dus veel opgewekter en fitter gaat voelen. Met een detox-kuur verlies je bovendien ook nog eens gewicht dus ben je binnen korte tijd weer helemaal de oude.

Alles wat we eten, drinken en inademen moet op een of andere manier ook weer naar buiten komen om ons lichaam niet te belasten met een enorme hoeveelheid gifstoffen die ons na verloop van tijd een of andere aandoening kunnen bezorgen. Het is daarom verstandig af en toe een detox-kuur te doen om je lichaam van deze stoffen te ontdoen ofwel te reinigen.  Veel mensen doen dat met een sapkuur of ze gaan vasten maar ook dit blijkt niet altijd even gezond te zijn daarom is een goede detox-kuur zoals detox plus veel veiliger om in te nemen en kun je er zeker van zijn dat je lichaam op een gezonde manier wordt gereinigd. Kijk voor meer informatie over detox plus hier.

Ik houd me dus in vorm met een gezond dieet en veel lichaamsbeweging omdat ik dol ben op fietsen en bovendien doe ik af en toe dus zo´n detox-kuur om mijn lichaam te ontgiften. Hiermee houd ik mijn lichaam in een optimale conditie en heb ik ook nooit last van depressie of lusteloosheid.