Wanneer

 

Je kunt hier het hele jaar door terecht. Het restaurant is geheel van glas en in de winter is het verwarmt zoals ik begrepen heb maar in de zomer is het natuurlijk ontzettend fijn om aan het water te zitten en te genieten van het weer. Amstel Fiets Point neemt geen reserveringen aan omdat het een trefpunt is en iedereen zomaar binnen kan lopen mocht er op dat moment geen plaats zijn dan kun je altijd nog op het buitenterras terecht waar het ook erg gezellig is. Amsterdam is ontzettend gezellig in de zomermaanden door de vele toeristen de overal vandaan komen om ons kleine kikkerlandje een bezoek te geven en waardoor je dus met veel culturen in aanraking komt. Het leukste hiervan is dat veel van deze bezoekers niet eens weten hoe ze een fiets moeten gebruiken in een stad en in plaats van fietsen klungelen ze maar wat aan om op het pad te blijven.

Om bij Amstel fiets point te komen is natuurlijk helemaal niet moeilijk. Op de eerste plaats kun je langs de Amstel fietsen en kom je er vanzelf langs. Je kunt ook een bootje nemen die erlangs vaart en je hier afzetten en waarna je ook weer een bootje terug kunt nemen. Helaas kun je er met de auto niet komen omdat er geen parkeer plaatsen in de buurt zijn en best wel een eind zou moeten lopen maar als dat voor jou geen probleem is en loop je liever dan je fietst dan kan dit natuurlijk ook een oplossing zijn.

Ik hoop mijn lezers weer een plezier te hebben gedaan met mijn fietservaring en zoals altijd mocht je vragen hebben stuur mij dan gerust een mailtje dan zal ik je vragen weer zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt ook hier op mijn blog commentaar geven of vragen stellen. Hieronder laat ik voor jullie de link achter zodat je Amstel Fiets Point op internet vast kunt bekijken en er op een later tijdstip een bezoek aan kunt brengen. Amstelfietspoint.nl  

Amsterdam blijft mooi!