Ook lekker eten!

Zin om iets lekkers te eten? Ga dan bij Amstel Fiets Point langs om echt lekker oer-Hollands te gaan eten en er bovendien een lekker Amstel biertje bij te drinken. Waar mensen tevreden aan de rivier hun ditjes en datjes aan elkaar kwijt kunnen of als ze elkaar al jaren kennen. Dit alles maakt Amstel Fiets Point zo´n leuke plek en ook beslist de moeite waard is om deze een bezoek te brengen. Je kunt Amstel Fiets Point vinden net over de brug van de Torensluis en is dan ook duidelijk vanuit alle kanten te zien omdat het een opvallend zichtbaar restaurant is en door de vele bloemenkiosken die ervoor en naast staan waardoor je er nog zomers gevoel van krijgt.

Dus, als jullie net als ik ook dol zijn om een of meerdere dagen in Amsterdam op de fiets door te brengen dan is dit een fantastisch uitje. Ga eens langs bij Amstel Fiets Point je zal er beslist geen spijt van krijgen. Probeer de gerechten die ze hier verkopen en leef met de echte Amsterdammers een paar uurtjes mee ook al zijn ze soms niet te verstaan blijft het iedere keer weer een leuke ervaring.

Voor wie?

Voor iedereen die van fietsen en van Amsterdam houd. Jong en oud kan bij Amstel Fietsen Point terecht om even wat te eten of te drinken. Je kunt hier ook een speciale ruimte vinden waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl de ouders heerlijk aan de waterkant genieten van een Hollands Amstel biertje . Zoals je ziet Amsterdam heeft een oplossing voor iedereen en heeft van alles en nog wat om te zien en mee te maken. Laat je verleiden door dit gezellige trefpunt en breng een dagje aan de Amstel door met familie of vrienden en kinderen.