Financial leasen in Amsterdam

Door Amsterdam met de auto is een hele n doe ik dat dus meestal altijd op de fiets. Ik vind het trouwens heerlijk om daar doorheen te fietsen en over alle bruggetjes een omweg te maken. Amsterdam is mooi en ik denk dat veel mensen deze stad niet eens goed kennen. Aan de andere kant werk ik buiten Amsterdam en dan wordt het natuurlijk vervelend om op de fiets te gaan en dat wordt nog eens verergert wanneer het regent of sneeuwt. Voor deze situaties ga ik dan dus toch maar liever in mijn autootje en laat ik mijn fiets maar thuis.

Voor een paar maanden geleden ben ik toen opzoek gegaan voor een leuke auto waar ik mee overweg zou kunnen want met grote auto´s lukt me dat niet. Ik had al van alles en nog wat gezien de overvloed van wagen maken dat je door de bomen het bos niet meer ziet en gewoon niet weet wat of welke auto het best bij jou past. Toen ik de prijzen van de auto´s zag was mijn zin al bijn a over en wilde weer direct op mijn fiets stappen. Ik vertelde mijn teleurstelling aan mijn vriend die onmiddellijk tegen me zei, Heb je dan nooit gehoord van financial lease? Nee zei ik, wat is dat dan? Hij legde mij uit dat je dan een wagen kunt leasen en er dus geen aanbetaling voor hoeft te doen maar een maandelijks vast bedrag betaald en waar na afloop jij de eigenaar van de auto bent. TOP! Dat was wat ik nodig had. Dit heb ik toen dus gedaan en nu rij ik lekker iedere morgen naar mijn werk. Ik mis mijn fiets toch wel enorm hoor maar mijn werk is een beetje te ver weg dus moet mijn fiets maar wachten tot de weekenden of wanneer ik vrij ben.