Amstel Fietspoint en Gokkasten

Wel eens ooit van Amstel-Fiets-Point gehoord? Daar wil ik het deze keer dan graag met jullie over hebben. Dit omdat ik het afgelopen weekend daar bij toeval tegenaan liep en het mij zeer was bevallen wat ik allemaal te zien en te weten kwam.

Amsterdam is zo´n leuke en gezellige stad om een dagje of een paar dagen in rond te vertoeven en er gewoon geen genoeg van kunt krijgen om door al die kleine straatjes te dwalen en de schots en scheve huizen te bekijken of lekker even op de Dam te gaan zitten en mensen kijken. Er is zoveel te doen in Amsterdam waardoor het dan ook bijna een kosmopolitische stad is en ik zeg bijna want als je de echte grote wereldsteden ooit eens hebt bezocht dan lijkt Amsterdam een miniatuurtje. Maar niettemin ik geniet er altijd weer van om in Amsterdam te zijn als ik de tijd heb en dat was dus de afgelopen week het geval.

Gokkasten

Ik ben een ontzettende fan van gokkasten. De website Onlinecasinoinformatie.com en gokkasten gaan hand in hand. Dit is een website waar ik vaak even een  wat lees voordat ik een nieuwe gokkast uitprobeer. Al sinds jaar en dag speel ik deze geweldige automaten. Aangezien ik in Amsterdam woon en Amsterdam best wel te boek staat als zijnde gokstad kan ik mijn ei heerlijk kwijt. Ik heb een soort ritueel, dat ik dagelijks loop naar 1 van de plekken waar online gokkasten worden aangeboden.  Op een gegeven moment had ik zoiets van: Wellicht is het beter om te gaan fietsen in plaats van lopen.

Ik overtuigde mezelf ervan dat fietsen gezonder was dan lopen( ook al was dat niet de werkelijke reden natuurlijk) dus ging ik een fiets huren. Eenmaal op de fiets was ik al meteen heerlijk over de bruggetjes rond aan het toeren om de stad nog beter te kunnen leren kennen, Ach ja wie kent ze niet? De Magere Brug, Blauwbrug, Berlagebrug, Bascule Brug ze zijn allemaal even leuk en pittoresk over de Amstel rivier gelegd. Op deze bruggetjes kun je geweldige uitzichten van de Amstel rivier krijgen en daar kan ik enorm van genieten. Het is ontzettend leuk om te zien hoe de huizen van een paar eeuwen terug aan de rivier zijn gebouwd en nog steeds zo mooi over de rivier de wacht houden , daarom is Amsterdam natuurlijk zo´n mooie en gezellige stad want van deze plekken kun je er nog veel meer vinden.